Vil du skifte elselskab?
Hos os får du Danmarks billigste variable kWh-pris - og det er nemt!

Hos Grøn Elforsyning betaler du kun for den el, du bruger til den pris, det koster + en krone om dagen i abonnement. Strøm til spotpris UDEN tillæg. Vi har ikke en række forskellige komplicerede produkter. Du bør alligevel kun betale for den strøm, du bruger – og til den pris det koster. Vi én pakke på hylden, og det er til din fordel. Det er nemt, du er hurtigt i gang, og du kan trygt læne dig tilbage og lade os sørge for alt det praktiske. I øvrigt kan du altid se dit forbrug på din selvbetjeningsside.

 

 

 

3 grunde til at vælge os

El til konkurrencedygtige priser

Danmarks billigste variable kwh-pris

Branchens måske bedste kundeservice

Vi er altid klar til at tale med dig

Vi står for alt det praktiske

Du skal bare tilmelde dig, så tager vi os af resten

11,37 % billigere end gennemsnitsprisen på markedet

Når du samler dine abonnementer hos Grøn Elforsyning, bliver det ikke bare nemmere og mere overskueligt for dig at holde styr på dine regninger – du får samtidigt en bedre pris på dit samlede forbrug. Derudover behøver du kun at henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål og bemærkninger, eller hvis du har behov for at ændre noget i dit abonnement.

Kilde: Gennemsnitspriser for DK1 og DK2 jf. Forsyningstilsynets kvartalsvise elprisstatistik for 1 & 2 kvartal
Vores naturgaspakker

NATURGAS NATURLIGVIS​

Hos Grøn Elforsyning har vi gjort det nemt at købe naturgas – hos os er der nemlig kun én pakke, og den er lige til at gå til: 2 kroner om dagen i abonnement plus gas til en altid konkurrencedygtig pris. Simpelt, nemt og overskueligt. Og hvis du samler el og gas hos os, får du naturligvis rabat – det synes vi er helt naturligt.

Bliv en del af en grøn fremtid

Vi tager værdifulde skridt mod en grønnere fremtid

Vi tager værdifulde skridt mod en grønnere fremtid

En af de største udfordringer for klimaet er den CO2, vi alle udleder hver eneste dag. Både når vi kører på arbejde, og når vi tænder for strømmen derhjemme. Hver dansker udleder i gennemsnit 17 tons CO2 om året. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved. Derfor sørger vi for, at der bliver plantet et mangrovetræ for hver ny kunde, vi får. For det er en grøn indsats, der er til at forstå.

  • Et mangrovetræ absorberer op til 5 gange så meget CO2 som andre træer.
  • Vores strøm er 100% certificeret via certifikater fra grønne energikilder, såsom vindmøller, solcelleparker mm.
  • Vi investerer løbende i klimaprojekter.
Se vores anmeldelse

Vi har glade kunder

Når vi leverer vores ydelser, fokuserer vi på at opbygge langvarige partnerskaber, så vi sammen kan være konkurrencedygtige og levere høj kvalitet til kunden og dermed skabe værdi for kunden.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du et spørgsmål?

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her på siden, sidder vi klar til at hjælpe dig over telefonen. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig godt videre.

Skriv til os

Hos Grøn Elforsyning kan du altid hurtigt få en medarbejder i røret – men du skal skrive til os først. På den måde sikrer vi, at du ikke skal vente i kø. Og bare rolig, der går ikke længe, før vi ringer.

Vi ringer dig op

Vi ringer altid tilbage inden for én hverdag. Hvis du skriver til os senest klokken 14, ringer vi dig allerede op samme dag. Vi glæder os til at tage hånd om din henvendelse.

Kontakt os

Jeg accepterer at Grøn Elforsyning A/S kontakter mig via telefon, eller Email. Telefonsamtaler kan optages med henblik på intern kontrol og dokumentering. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent. Læs mere om vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Angiv ikke følsomme personoplysninger, da de straks vil blive slettet.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3