Nemt, grønt og til at forstå

Det skal ikke være kompliceret at købe strøm

Vores mission

Hos Grøn Elforsyning er det vores mission at gøre strøm til noget, der er nemt, grønt og helt uden bekymringer.

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

Vi er her for dig

Vi gør det på den grønne måde

Vores strøm er 100% certificeret via certifikater fra grønne energikilder, og som om det ikke er nok, så sørger vi for, at der bliver plantet et træ, hver gang vi får en kunde.

Vi gør det til at forstå

Hvorfor skal det være kompliceret at købe strøm? Vi gør alt for at gøre det så simpelt og gennemskueligt for dig som muligt.

Én pakke – så er det nemt at vælge

Det skal ikke være kompliceret at få strøm i stikkontakten, så vi har gjort det alt andet end det. Hos os er der én pakke at vælge imellem – og den er ovenikøbet både grøn, overskuelig og ganske konkurrencedygtig. 

En krone om dagen

Læn dig blot tilbage – her skal du ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller prisstigninger, der kommer bag på dig. Den strøm, du bruger, køber du til spotprisen uden tillæg.

Vi er overalt i danmark

Vi tager værdigfulde skridt, mod en grønnere fremtid!

En af de største udfordringer for klimaet er den CO2, vi alle udleder hver eneste dag. Både når vi kører på arbejde, og når vi tænder for strømmen derhjemme. Hver dansker udleder i gennemsnit 17 tons CO2 om året. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved. Derfor sørger vi for, at der bliver plantet et mangrovetræ for hver ny kunde, vi får.

  • Et mangrovetræ absorberer op til 5 gange så meget CO2 som andre træer
  • Vores strøm er 100% certificeret via certifikater fra grønne energikilder, såsom vindmøller, solcelleparker mm.
  • Vi investerer løbende i klimaprojekter

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du et spørgsmål?

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her på siden, sidder vi klar til at hjælpe dig over telefonen. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig godt videre.

Skriv til os

Hos Grøn Elforsyning kan du altid hurtigt få en medarbejder i røret – men du skal skrive til os først. På den måde sikrer vi, at du ikke skal vente i kø. Og bare rolig, der går ikke længe, før vi ringer.

Vi ringer dig op

Vi ringer altid tilbage inden for én hverdag. Hvis du skriver til os senest klokken 14, ringer vi dig allerede op samme dag. Vi glæder os til at tage hånd om din henvendelse.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3