Naturgas

FlexGas

5,47 kr./m3
  • Gennemsnit for forrige måned.
Abonnement
2 kr./dag
  •  
2 kroner om dagen

NATURGAS NATURLIGVIS​

Hos Grøn Elforsyning har vi gjort det nemt at købe naturgas – hos os er der nemlig kun én pakke, og den er lige til at gå til: 2 kroner om dagen i abonnement plus gas til en altid konkurrencedygtig pris. Simpelt, nemt og overskueligt. Og hvis du samler el og gas hos os, får du naturligvis rabat – det synes vi er helt naturligt.

0 %
certificeret Naturgas
0
STJERNER PÅ TRUSTPILOT
Få svar på dine spørgsmål

Nu tænker du sikkert...

Når vi leverer vores ydelser, fokuserer vi på at opbygge langvarige partnerskaber, så vi sammen kan være konkurrencedygtige og levere høj kvalitet til kunden.

Det står vi for. Du skal slet ikke bekymre dig om den slags. Du skal bare tænde for varmen og nyde den 100 % klimavenlige naturgas i dit hjem.

Det gør vi. Du skal bare trykke på “Bliv medlem”, så klarer vi resten. Det bliver ikke nemmere. Bare rolig, det tager i gennemsnittet ca. 93,47 sekunder (opdateret 2022).

NEJ! Ingen gider at betale for noget, de ikke bruger – Det gør du nok heller ikke. (Faktisk kan man slet ikke have mere end én gas-udbyder på den samme adresse).

Vi tager selvfølgelig hensyn til din nuværende aftale. Så derfor vil du rykke over til Grøn Elforsyning A/S, når din 30-dages opsigelsesperiode hos din nuværende udbyder er overstået. Nemt og smertefrit.

Der er 6 måneders binding på vores gas-aftaler.

No Data Found

SE VORES ANMELDELSE​

Vi har glade kunder

Når vi leverer vores ydelser, fokuserer vi på at opbygge langvarige partnerskaber, så vi sammen kan være konkurrencedygtige og levere høj kvalitet til kunden og dermed skabe værdi for kunden.

Bliv en del af en grøn fremtid

MANGROVE TRÆER

Vi tager værdifulde skridt mod en grønnere fremtid

En af de største udfordringer for klimaet er den CO2, vi alle udleder hver eneste dag. Både når vi kører på arbejde, og når vi tænder for strømmen derhjemme. Hver dansker udleder i gennemsnit 17 tons CO2 om året. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved. Derfor sørger vi for, at der bliver plantet et mangrovetræ for hver ny kunde, vi får.

  • Et mangrovetræ absorberer op til 5 gange så meget CO2 som andre træer.
  • Vores strøm er 100% certificeret via certifikater fra grønne energikilder, såsom vindmøller, solcelleparker mm.
  • Vi investerer løbende i klimaprojekter.
Hvordan kan vi hjælpe dig?

Saml naturgas og el, og få fordele

Når du samler dine abonnementer hos Grøn Elforsyning, bliver det ikke bare nemmere og mere overskueligt for dig at holde styr på dine regninger – du får samtidigt en bedre pris på dit samlede forbrug. Derudover behøver du kun at henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål og bemærkninger, eller hvis du har behov for at ændre noget i dit abonnement.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du et spørgsmål?

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her på siden, sidder vi klar til at hjælpe dig over telefonen. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig godt videre.

Skriv til os

Hos Grøn Elforsyning kan du altid hurtigt få en medarbejder i røret – men du skal skrive til os først. På den måde sikrer vi, at du ikke skal vente i kø. Og bare rolig, der går ikke længe, før vi ringer.

Vi ringer dig op

Vi ringer altid tilbage inden for én hverdag. Hvis du skriver til os senest klokken 14, ringer vi dig allerede op samme dag. Vi glæder os til at tage hånd om din henvendelse.

Kontakt os

Jeg accepterer at Grøn Elforsyning A/S kontakter mig via telefon, eller Email. Telefonsamtaler kan optages med henblik på intern kontrol og dokumentering. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent. Læs mere om vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Angiv ikke følsomme personoplysninger, da de straks vil blive slettet.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3