Træt af høje elpriser?

Vælg vores garantibesparelse

Vores strøm er 11,37 % billigere end markedet

Få el til kostpris + 1 øre pr. kWh

Derfor skal du vælge Grøn Elforsyning

  • Garantibesparelse på 1.100 kroner
  • Danmarks bedste kundeservice
  • Time for time afregning
  • Variabel strømpris
  • Mulighed for månedsafregning
  • 100% klimakompenseret
  • 1 kr./dag

Bemærk: Kostprisen er ekskl. transport, el-afgift og nethåndtering.

Afspil video

Skift til Grøn Elforsyning

og modtag dit garantibevis

Den sødeste medarbejder …

Til dato den sødeste medarbejder jeg har snakket med i forhold til andre elselskaber. Rigtig god til at fortælle alt fra start til slut. Selvom jeg havde brug for hjælp i 45 minutter, så var han tålmodig og hjalp min mand og jeg.

Ann K.
Virkelig venlig og god betjening …

Virkelig Venlig og god betjening. Man får altid en tilbagemelding og god vejledning, når man har spørgsmål. Jeg kan godt anbefale grøn elforsyning.

Inga A.
Jeg havde en dejlig oplevelse …

Jeg havde en dejlig oplevelse hos Grøn Elforsyning. Jeg skrev til dem, da jeg gerne ville ringes op og få minutter efter ringede Kasper – jeg fik svar på alle mine spørgsmål. De kan varmt anbefales og jeg fortryder på intet tidspunkt, at jeg er skiftet over til dem.

Judy WS
Se vores anmeldelse

Vi har glade kunder

Når vi leverer vores ydelser, fokuserer vi på at opbygge langvarige partnerskaber, så vi sammen kan være konkurrencedygtige og levere høj kvalitet til kunden og dermed skabe værdi for kunden.

Det skal være nemt

Der er ingen grund til at præsentere dig for en række forskellige komplicerede produkter. Du bør alligevel kun betale for den strøm, du bruger – og til den pris det koster. Derfor har vi én pakke på hylden, og det er til din fordel. Det er nemt, du er hurtigt i gang, og du kan trygt læne dig tilbage og lade os sørge for alt det praktiske. I øvrigt kan du altid se dit forbrug på din selvbetjeningsside.

0 %
billigere end markedet
0 %
CO2 kompenceret strøm
0
STJERNER PÅ TRUSTPILOT

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3