Naturgas

Tilmelding

Det står vi for. Du skal slet ikke bekymre dig om den slags. Du skal bare tænde for varmen og nyde den 100 % klimavenlige naturgas i dit hjem.

Det gør vi. Du skal bare trykke på “Bliv medlem”, så klarer vi resten. Det bliver ikke nemmere. Bare rolig, det tager i gennemsnittet ca. 43,95 sekunder (opdateret 2022).

NEJ! Ingen gider at betale for noget, de ikke bruger – Det gør du nok heller ikke. (Faktisk kan man slet ikke have mere end én gas-udbyder på den samme adresse).

Vi tager selvfølgelig hensyn til din nuværende aftale. Så derfor vil du rykke over til Grøn Elforsyning A/S, når din 30-dages opsigelsesperiode hos din nuværende udbyder er overstået. Nemt og smertefrit.

Der er 6 måneders binding på vores gas-aftaler.

Priser og gebyrer

Vores gas-abonnement er på 2 kr./dagen – nemt og billigt. Der gives 50% rabat på gas-abonnementet, hvis du samler el og gas hos os.

Hos Grøn Elforsyning er gassen altid til en konkurrencedygtig pris – simpelt, nemt og overskueligt.

Dette er den pris du betaler til Evida, for at få leveret gassen. Det er distributionsselskabet, der opkræver og bestemmer denne pris pr. m3.

Kontakt os

Jeg accepterer at Grøn Elforsyning A/S kontakter mig via telefon, eller Email. Telefonsamtaler kan optages med henblik på intern kontrol og dokumentering. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent. Læs mere om vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Angiv ikke følsomme personoplysninger, da de straks vil blive slettet.

Skal vi hjælpe dig med oprettelsen? Eller har du spørgsmål? Vi ringer dig op og hjælper!

Vi gemmer dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3