indefrysningsordning

Din sikkerhed i usikkerheden

Informationer angående indfrysningsordning som kunde hos Grøn Elforsyning

Som kunde hos Grøn Elforsyning, er det naturligvis muligt, at gøre brug af indfrysningsordningen. Forneden er der en forklaring på hvordan og hvornår man kan tilgå ordningen.

Hvad er indefrysningsordningen?

Indefrysningsordningen er en ordning, hvor der er mulighed for, at få indefrosset el-, gas- eller fjernvarmeregningen, hvis priserne overstiger den fastsatte grænse – dette er 100% frivilligt og midlertidigt.

Ordningen gælder de næste 6 år – ét år, hvor det er muligt at få indefrosset en del af energiregningen, ét års afdragsfrihed og en afdragsperiode på fire år.

Som borger er det muligt, at få en midlertidig indefrysning af en del af regningerne, i 12 måneder – dette kaldes indefrysningsperioden. Når indefrysningsperioden på 12 måneder er udløbet, er der efterfulgt af et afdragsfrit år. Herefter tages stilling til, om det ubetalte, skal betales på én gang eller om det ønskes at afdrage over 4 år.

Som kunde kan du til enhver tid fravælge ordningen og afregne det samlede udestående på én gang. Hvis ordningen er fravalgt, kan man til enhver tid tilvælge den igen på et senere tidspunkt.

Satser på prisloftet

Når prisen på energien (El og Gas) overstiger det niveau der var i 4 kvartal 2021, kan den del af elregningen indefryses. 

Prisloft på EL

Den del af elprisen der overstiger 0,80 kr., kan man indefryse – eksklusiv moms, abonnementer og gebyrer. Det betyder, at afgifter, transport og moms fortsat skal betales.

Prisloft på Gas

Den del af gasprisen der overstiger 5,84 kr., kan man indefryse – eksklusiv moms, abonnementer og gebyrer. Det betyder, distributionsomkostninger og moms fortsat skal betales.

Tilmeld dig Grøn Elforsynings indefrysningsordning

Vi har gjort det enormt nemt for dig som kunde, at tilmelde dig indefrysningsordningen. Forneden er der en forklaring på, hvordan du gør.

Selvbetjening

Tilgå indefrysningsordningen på din selvbetjening under: Tilmeld indefrysningsordningen.

Aktivering af aftalen

Herefter modtager du en mail, i forhold til akrivering af aftalen. Linket er gyldigt i 24 timer, så der er vigtigt, at følge instrukserne indenfor 24 timer.

Kvittering for tilmelding

Herefter vælges startdato og du bedes skrive de sidste 4 cifre i dit CPR-nummer og godkende betingelser og vilkår. Hernæst modtages kvittering for tilmelding på enten SMS eller e-mail.

Kontakt os

Jeg accepterer at Grøn Elforsyning A/S kontakter mig via telefon, eller Email. Telefonsamtaler kan optages med henblik på intern kontrol og dokumentering. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent. Læs mere om vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Angiv ikke følsomme personoplysninger, da de straks vil blive slettet.

Skal vi hjælpe dig med oprettelsen? Eller har du spørgsmål? Vi ringer dig op og hjælper!

Vi gemmer dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3