Fakturering

Tilmelding

Det står vi for. Du skal slet ikke bekymre dig om den slags. Du skal bare bruge energien og nyde at den er 100 % klimavenlige.

Det gør vi. Du skal bare trykke på “Bliv medlem”, så klarer vi resten. Det bliver ikke nemmere. Bare rolig, det tager i gennemsnittet ca. 43,95 sekunder (opdateret 2022).

NEJ! Ingen gider at betale for noget, de ikke bruger – Det gør du nok heller ikke. (Faktisk kan man slet ikke have mere end én el-udbyder på den samme adresse).

Vi tager selvfølgelig hensyn til din nuværende aftale. Så derfor vil du rykke over til Grøn Elforsyning A/S, når din 30-dages opsigelsesperiode hos din nuværende udbyder er overstået. Nemt og smertefrit.

Priser og gebyrer - EL

Vores el-abonnement er på 1 kr./dagen – nemt og billigt. Der gives 50% rabat på gas-abonnementet, hvis du samler el og gas hos os.

Hos Grøn Elforsyning får du strøm til spotprisen UDEN tillæg.

Dette er den pris, du betaler til dit netselskab for at få tilladelse til at bruge deres elnet, som er det strømmen ledes igennem til din bolig. Det er netselskabet, der bestemmer denne pris pr. kWh, og prisen dækker over vedligeholdelse og drift af elnettet.

Dette er den faste pris, du betaler for at kunne bruge netselskabets elnet. Denne pris er uafhængig af, hvad priserne på strømmen er og fastsættes af netselskabet.

Dette er en fast statslig afgift. Afgiften er x kroner pr. kWh du har brugt.

Priser og gebyrer - NaturGas

Vores gas-abonnement er på 2 kr./dagen – nemt og billigt. Der gives 50% rabat på gas-abonnementet, hvis du samler el og gas hos os.

Hos Grøn Elforsyning er gassen altid til en konkurrencedygtig pris – simpelt, nemt og overskueligt.

Dette er den pris du betaler til Evida, for at få leveret gassen. Det er distributionsselskabet, der opkræver og bestemmer denne pris pr. m3.

Kontakt os

Jeg accepterer at Grøn Elforsyning A/S kontakter mig via telefon, eller Email. Telefonsamtaler kan optages med henblik på intern kontrol og dokumentering. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent. Læs mere om vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Angiv ikke følsomme personoplysninger, da de straks vil blive slettet.

Skal vi hjælpe dig med oprettelsen? Eller har du spørgsmål? Vi ringer dig op og hjælper!

Vi gemmer dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3