Flytning

En frisk start

Når du flytter til Grøn Elforsyning

Flyt dit el-forbrug til os – så sikrer vi, at du får elektricitet til konkurrencedygtige priser, branchens måske bedste flytteservice og elregninger, som er til at gennemskue. Og selvfølgelig gør vi flytningen fra din gamle elleverandør så nem som muligt.

Afmeld når du flytter

Husk at afmelde din gamle adresse – det gør du til din elleverandør. Så slipper du for at komme til at betale for el, du ikke bruger på din gamle adresse.

Tilmeld når du flytter ud

Tilmeld din nye adresse hos os. Faktisk kan du gøre det hele 4 dage tilbage i tiden, for vi ved, du har meget om ørerne, når du flytter. Flytter du f.eks. ind den 1. i måneden og tilmelder dig den 4. i måneden, kan vi starte leverancen fra den 1.

Resten klarer vi

Når du har tilmeldt dig, står vi for resten. Vi kontakter netselskabet og informerer dem om, at du er eller skal flytte ind. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at opleve et tidspunkt, hvor du må undvære strøm

Vi er overalt i danmark

Uanset hvor i Danmark, du flytter hen, kan du få el fra Grøn Elforsyning

Der er altid lidt kaos, når du flytter. Meget du skal tænke på. Derfor kan det være rart, at der er styr på de helt fundamentale ting – som at der er strøm i stikkontakterne, når du flytter ind. Og at du kan være sikker på, at elregningerne ikke løber løbsk til opskruede priser. Det er her Grøn Elforsyning kommer ind i billedet.

Hvis du ikke vil tage vores ord for, at vi er et godt og sikkert valg af elleverandør, kan du altid klikke over på trustpilot, hvor vi (i skrivende stund) har en tilfredshedsrate på 95 %

Hvordan kan vi hjælpe dig?

11,37 % billigere end gennemsnitsprisen på markedet

Når du samler dine abonnementer hos Grøn Elforsyning, bliver det ikke bare nemmere og mere overskueligt for dig at holde styr på dine regninger – du får samtidigt en bedre pris på dit samlede forbrug. Derudover behøver du kun at henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål og bemærkninger, eller hvis du har behov for at ændre noget i dit abonnement.

Kilde: Gennemsnitspriser for DK1 og DK2 jf. Forsyningstilsynets kvartalsvise elprisstatistik for 1 & 2 kvartal

No Data Found

SE VORES ANMELDELSE​

Vi har glade kunder

Når vi leverer vores ydelser, fokuserer vi på at opbygge langvarige partnerskaber, så vi sammen kan være konkurrencedygtige og levere høj kvalitet til kunden og dermed skabe værdi for kunden.

3 grunde til at vælge os

El til konkurrencedygtige priser

DANMARKS BILLIGSTE VARIABLE KWH-PRIS

Branchens måske bedste kundeservice

Vi er altid klar til at tale med dig

Vi står for alt det praktiske

Du skal bare tilmelde dig, så tager vi os af resten

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du et spørgsmål?

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her på siden, sidder vi klar til at hjælpe dig over telefonen. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig godt videre.

Skriv til os

Hos Grøn Elforsyning kan du altid hurtigt få en medarbejder i røret – men du skal skrive til os først. På den måde sikrer vi, at du ikke skal vente i kø. Og bare rolig, der går ikke længe, før vi ringer.

Vi ringer dig op

Vi ringer altid tilbage inden for én hverdag. Hvis du skriver til os senest klokken 14, ringer vi dig allerede op samme dag. Vi glæder os til at tage hånd om din henvendelse.

Kontakt os

Jeg accepterer at Grøn Elforsyning A/S kontakter mig via telefon, eller Email. Telefonsamtaler kan optages med henblik på intern kontrol og dokumentering. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent. Læs mere om vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Angiv ikke følsomme personoplysninger, da de straks vil blive slettet.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3