Elektricitet

Grøn Flex

0,80 kr./kWh
  • Gennemsnit for forrige måned.
    Eks. transport, el-afgift og strøm certificering
Abonnement
1 kr./dag
  •  
1 krone om dagen

Her får du strøm til spotprisen UDEN tillæg.

Der er ingen grund til at præsentere dig for en række forskellige komplicerede produkter. Du bør alligevel kun betale for den strøm, du bruger – og til den pris det koster. Derfor har vi én pakke på hylden, og det er til din fordel. Det er nemt, du er hurtigt i gang, og du kan trygt læne dig tilbage og lade os sørge for alt det praktiske. I øvrigt kan du altid se dit forbrug på din selvbetjeningsside.

0 %
BILLIGERE END GNS.-PRISEN PÅ MARKEDET​
0
STJERNER PÅ TRUSTPILOT
Få svar på dine spørgsmål

Nu tænker du sikkert...

Når vi leverer vores ydelser, fokuserer vi på at opbygge langvarige partnerskaber, så vi sammen kan være konkurrencedygtige og levere høj kvalitet til kunden.

Grøn Fast er løsningen for dig, der ønsker at vide præcis, hvad du betaler for din grønne strøm. Med en kvartalsvis-fastpris kan du læne dig tilbage og nyde fordelene ved miljøvenlig energi uden at bekymre dig om svingende priser. Prisen er bestemt kvartalsvis baseret på elmarkedets priser, hvilket betyder at prisen vil ændre sig i overensstemmelse med udviklingen i elpriserne i det seneste kvartal.

Der pålægges ingen abonnementsomkostninger på denne aftale.

Tilmeld dig vores Grøn Fast aftale vha. dette link: https://tilmeld.gronelforsyning.dk/signup/gron-fast

Vi har en pakke, hvor man ikke betaler for abonnementsgebyr: Grøn Fremtid. Her får man strømmen til markedsprisen.

Tilmeld dig vores Grøn Fremtid aftale vha. dette link: https://tilmeld.gronelforsyning.dk/signup/affiliate

Det står vi for. Du skal slet ikke bekymre dig om den slags. Du skal bare tænde lyset og nyde den 100 % klimavenlige strøm i dit hjem.

Det gør vi. Du skal bare trykke på “Bliv medlem”, så klarer vi resten. Det bliver ikke nemmere. Bare rolig, det tager i gennemsnittet ca. 93,47 sekunder (opdateret 2022).

NEJ! Ingen gider at betale for noget, de ikke bruger – Det gør du nok heller ikke. (Faktisk kan man slet ikke have mere end én el-udbyder på den samme adresse).

Vi tager selvfølgelig hensyn til din nuværende aftale. Så derfor vil du rykke over til Grøn Elforsyning A/S, når din 30-dages opsigelsesperiode hos din nuværende udbyder er overstået. Nemt og smertefrit.

Der er 6 måneders binding på vores el-aftaler.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

11,37 % billigere end gennemsnitsprisen på markedet

Når du samler dine abonnementer hos Grøn Elforsyning, bliver det ikke bare nemmere og mere overskueligt for dig at holde styr på dine regninger – du får samtidigt en bedre pris på dit samlede forbrug. Derudover behøver du kun at henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål og bemærkninger, eller hvis du har behov for at ændre noget i dit abonnement. Det synes vi, giver bedst mening.

Kilde: Gennemsnitspriser for DK1 og DK2 jf. Forsyningstilsynets kvartalsvise elprisstatistik for 1 & 2 kvartal

No Data Found

SE VORES ANMELDELSE​

Vi har glade kunder

Når vi leverer vores ydelser, fokuserer vi på at opbygge langvarige partnerskaber, så vi sammen kan være konkurrencedygtige og levere høj kvalitet til kunden og dermed skabe værdi for kunden.

Bliv en del af en grøn fremtid

MANGROVE TRÆER

Vi tager værdifulde skridt mod en grønnere fremtid

En af de største udfordringer for klimaet er den CO2, vi alle udleder hver eneste dag. Både når vi kører på arbejde, og når vi tænder for strømmen derhjemme. Hver dansker udleder i gennemsnit 17 tons CO2 om året. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved. Derfor sørger vi for, at der bliver plantet et mangrovetræ for hver ny kunde, vi får.

  • Et mangrovetræ absorberer op til 5 gange så meget CO2 som andre træer.
  • Vores strøm er 100% certificeret via certifikater fra grønne energikilder, såsom vindmøller, solcelleparker mm.
  • Vi investerer løbende i klimaprojekter.
green_forrest__groen_skov
Offshore,Wind,Turbines,Farm,At,Sunset
Hvordan kan vi hjælpe dig?

Saml el og naturgas, og få fordele

Når du samler dine abonnementer hos Grøn Elforsyning, bliver det ikke bare nemmere og mere overskueligt for dig at holde styr på dine regninger – du får samtidigt en bedre pris på dit samlede forbrug. Derudover behøver du kun at henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål og bemærkninger, eller hvis du har behov for at ændre noget i dit abonnement.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du et spørgsmål?

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her på siden, sidder vi klar til at hjælpe dig over telefonen. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig godt videre.

Skriv til os

Hos Grøn Elforsyning kan du altid hurtigt få en medarbejder i røret – men du skal skrive til os først. På den måde sikrer vi, at du ikke skal vente i kø. Og bare rolig, der går ikke længe, før vi ringer.

Vi ringer dig op

Vi ringer altid tilbage inden for én hverdag. Hvis du skriver til os senest klokken 14, ringer vi dig allerede op samme dag. Vi glæder os til at tage hånd om din henvendelse.

Kontakt os

Jeg accepterer at Grøn Elforsyning A/S kontakter mig via telefon, eller Email. Telefonsamtaler kan optages med henblik på intern kontrol og dokumentering. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent. Læs mere om vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Angiv ikke følsomme personoplysninger, da de straks vil blive slettet.

Skift til Grøn Elforsyning

Indtast dine personlige oplysninger
1/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Hvor skal vi sende strømmen hen?
2/3

Flowers

Skift til Gron Elforsyning

Betalingsoplysninger og vilkår

Tilmeld din aftale til Betalingsservice ved at indtaste dine oplysninger herunder. Så kører din betaling helt automatisk.

3/3